BK MLADA BOLESLAV
22. 7. 2024 | Klub

Oslavy gólů v novém kabátě. Bruslaři hledají nový goal horn

M l. B o l. – Naposledy jsme jej měnili před dvěma lety a co si budeme povídat – mnoho radosti nám nepřinesl. Slyšeli jsme jej totiž vůbec nejméně od našeho návratu do extraligy, jinak taky řečeno v posledních dvou sezonách jsme dali nejméně gólů za posledních 10 let. A tak to pojďme změnit. Společně. Naši DJové pro vás připravili 10 goal hornů, ze kterých můžete vybírat, a pro které lze hlasovat. Poté přistoupíme k další fázi, kdy tři songy s nejvyšším počtem hlasů předáme do kabiny, kde vyberou ten finální. Víme, že góly se dávají na ledě, zároveň je ale všechno jedna velká skládanka, na které můžeme mít svůj podíl úplně všichni. Tak pojďme na to!

Další články

Aktuality

20.08.2024

WEHT U18

V plném proudu už je také reprezentační soukolí českých hokejistek. Ty mají za sebou přípravný kemp a následnou akci ve Švédsku. První ostrá reprezentační akce ale české hokejistky do 18 let teprve čeká. V Chomutově mezi 29. a 31. srpnem odehrají úvodní turnaj ze série Women Euro Hockey Tour U18 (obdoby seniorského seriálu EHT), v rámci něj se střetnou s evropskou špičkou. Postupně změří síly s výběrem Švédska, Finska a Švýcarska. My jsme rádi, že na severu Čech bude bojovat i hokejistka Bruslařského klubu, útočnice mladoboleslavské devítky, Lucie Šindelářová.

20.08.2024

U16 v Salcburku

Marek Melenovský, bývalý trenér mladoboleslavské juniorky, má za sebou první nominaci v roli kouče reprezentační šestnáctky. Společně se svým štábem složil první výběr z ročníku 2009, který dostane šanci navléknout národní dres. Nominované borce čekají mezi 28. a 31. srpnem zápasy se Slovenskem, dvěma výběry domácí akademie rakouského Salcburku a následně čtvrtý duel o umístění. V nominaci šestnáctky nechybí brankář našeho dorostu Jaroslav Martínek a také jeho spoluhráč obránce Matiáš Piskač. Pozvánku obdržel i Adam Konvalinka, který je u Bruslařů na try-outu, mezi náhradníky je pak Kryštof Vrbata.

13.08.2024

Turnaj pěti U20

Dvacítku čeká pod vedením Patrika Augusty druhé letní měření sil s mezinárodní konkurencí. Po čtyřech přátelských zápasech ve Finsku nyní naši mladíci vyrazí na Turnaj pěti zemí do Zugu, který je v plánu mezi 27. a 31. srpnem. Trenérský štáb kategorie U20 má ve Švýcarsku poslední možnost k tomu, aby si prohlédl hráče ze zámořských soutěží, ti totiž během podzimních akcí nebudou k dispozici. Do Švýcarska by se tak měli vydat aktuálně ti nejlepší čeští hráči z ročníku 2005. My jsme rádi, že hlavní trenér do svých plánů zařadil i mladoboleslavského útočníka Vojtěcha Hradce.

11.08.2024

Deváťáci druzí

Mladoboleslavská 9. třída zakončila domácí turnaj na skvělém druhém místě. Na svém kontě měla po sobotě plný počet 6 bodů po vítězstvích nad Táborem a Litvínovem. V neděli potom naši mladíci podlehli Nitře a turnaj zakončili nájezdovou tahanicí s Českými Budějovicemi, kterou nakonec lépe zvládl soupeř. K vítězství na turnaji nechybělo mnoho, nicméně i druhé místo je v konečném důsledku slušným výsledkem a důležitější budou až úvodní kola ostré sezóny.

11.08.2024

Dorost skončil třetí

Mladoboleslavští dorostenci se z pardubického turnaje "O pohár hejtmana" vrací s konečným třetím místem. Naši mladíci v sobotu nejprve podlehli domácímu Dynamu až po nájezdech, poté ovšem zdolali oba německé soupeře a do nedělního programu postoupili jako vítěz skupiny A. V semifinále bohužel podlehli Plzni 2:3 po nájezdech a třetího finále v řadě se nedočkali, ačkoliv během víkendu ani jednou neprohráli v základní hrací době. Bronz nakonec získali bez boje, jejich soupeř totiž k zápasu o 3. místo nenastoupil.

31.07.2024

Turnaj pěti zemí U17

Po úspěšném a bezchybně zvládnutém trojzápase se Švýcarskem čeká sedmnáctku Turnaj pěti zemí ve slovenských Piešťanech. Na něm se svěřenci trenéra Františka Ptáčka mezi 14. a 17. srpnem postupně utkají se Švýcarskem, Slovenskem, Německem a na závěr s výběrem USA. V nominaci na tento turnaj nechybí boleslavský obránce Vojtěch Hora a útočník Filip Matějka. Mezi náhradníky je brankář Marek Sklenička a útočník Petr Hanyš.

×
Dnes v 12:30 | 9.tř.
BK Mladá Boleslav
HC Tábor