BK MLADA BOLESLAV
24. 7. 2024 | Klub

V Bruslařském klubu končí Filip Krivošík

M l. B o l. – BK Mladá Boleslav a Filip Krivošík se dohodli na ukončení vzájemné spolupráce. Pětadvacetiletý rodák z Bratislavy tak ve městě automobilů končí ještě před začátkem nadcházejícího extraligového ročníku.

„Filipovi děkujeme za všechnu odvedenou práci. V loňské sezoně k nám přišel ve složitém období a dělal, co mohl, aby nám pomohl z nejhoršího,“ říká sportovní manažer Martin Ševc. „Nicméně po jarním posílení kádru pro něj trenéři momentálně v sestavě nevidí místo, a tak jsme se s Filipem dohodli, že ho bude hledat jinde,“ dodává sportovní ředitel Tomáš Vlasák.

Filip Krivošík do Mladé Boleslavi přišel v listopadu 2023 z Košic. Ve 23 zápasech si připsal jeden gól a dvě asistence.

Další články

Aktuality

20.08.2024

WEHT U18

V plném proudu už je také reprezentační soukolí českých hokejistek. Ty mají za sebou přípravný kemp a následnou akci ve Švédsku. První ostrá reprezentační akce ale české hokejistky do 18 let teprve čeká. V Chomutově mezi 29. a 31. srpnem odehrají úvodní turnaj ze série Women Euro Hockey Tour U18 (obdoby seniorského seriálu EHT), v rámci něj se střetnou s evropskou špičkou. Postupně změří síly s výběrem Švédska, Finska a Švýcarska. My jsme rádi, že na severu Čech bude bojovat i hokejistka Bruslařského klubu, útočnice mladoboleslavské devítky, Lucie Šindelářová.

20.08.2024

U16 v Salcburku

Marek Melenovský, bývalý trenér mladoboleslavské juniorky, má za sebou první nominaci v roli kouče reprezentační šestnáctky. Společně se svým štábem složil první výběr z ročníku 2009, který dostane šanci navléknout národní dres. Nominované borce čekají mezi 28. a 31. srpnem zápasy se Slovenskem, dvěma výběry domácí akademie rakouského Salcburku a následně čtvrtý duel o umístění. V nominaci šestnáctky nechybí brankář našeho dorostu Jaroslav Martínek a také jeho spoluhráč obránce Matiáš Piskač. Pozvánku obdržel i Adam Konvalinka, který je u Bruslařů na try-outu, mezi náhradníky je pak Kryštof Vrbata.

13.08.2024

Turnaj pěti U20

Dvacítku čeká pod vedením Patrika Augusty druhé letní měření sil s mezinárodní konkurencí. Po čtyřech přátelských zápasech ve Finsku nyní naši mladíci vyrazí na Turnaj pěti zemí do Zugu, který je v plánu mezi 27. a 31. srpnem. Trenérský štáb kategorie U20 má ve Švýcarsku poslední možnost k tomu, aby si prohlédl hráče ze zámořských soutěží, ti totiž během podzimních akcí nebudou k dispozici. Do Švýcarska by se tak měli vydat aktuálně ti nejlepší čeští hráči z ročníku 2005. My jsme rádi, že hlavní trenér do svých plánů zařadil i mladoboleslavského útočníka Vojtěcha Hradce.

11.08.2024

Deváťáci druzí

Mladoboleslavská 9. třída zakončila domácí turnaj na skvělém druhém místě. Na svém kontě měla po sobotě plný počet 6 bodů po vítězstvích nad Táborem a Litvínovem. V neděli potom naši mladíci podlehli Nitře a turnaj zakončili nájezdovou tahanicí s Českými Budějovicemi, kterou nakonec lépe zvládl soupeř. K vítězství na turnaji nechybělo mnoho, nicméně i druhé místo je v konečném důsledku slušným výsledkem a důležitější budou až úvodní kola ostré sezóny.

11.08.2024

Dorost skončil třetí

Mladoboleslavští dorostenci se z pardubického turnaje "O pohár hejtmana" vrací s konečným třetím místem. Naši mladíci v sobotu nejprve podlehli domácímu Dynamu až po nájezdech, poté ovšem zdolali oba německé soupeře a do nedělního programu postoupili jako vítěz skupiny A. V semifinále bohužel podlehli Plzni 2:3 po nájezdech a třetího finále v řadě se nedočkali, ačkoliv během víkendu ani jednou neprohráli v základní hrací době. Bronz nakonec získali bez boje, jejich soupeř totiž k zápasu o 3. místo nenastoupil.

31.07.2024

Turnaj pěti zemí U17

Po úspěšném a bezchybně zvládnutém trojzápase se Švýcarskem čeká sedmnáctku Turnaj pěti zemí ve slovenských Piešťanech. Na něm se svěřenci trenéra Františka Ptáčka mezi 14. a 17. srpnem postupně utkají se Švýcarskem, Slovenskem, Německem a na závěr s výběrem USA. V nominaci na tento turnaj nechybí boleslavský obránce Vojtěch Hora a útočník Filip Matějka. Mezi náhradníky je brankář Marek Sklenička a útočník Petr Hanyš.

×
Dnes v 12:30 | 9.tř.
BK Mladá Boleslav
HC Tábor